Újabb „független-objektív” újságíró csatlakozott Donáth Annához

A volt főszerkesztő hallgat a jelenlegi munkájáról a közösségi felületein.

Forrás: Mandiner, Index2023. 12. 11. 22:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldali 24.hu korábbi főszerkesztője, Kustánczi Norbert jelenleg Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselőjének tanácsadójaként, helyi asszisztenseként dolgozik – számolt be az Index a Nyugati Fény cikkére hivatkozva. Mint írták, az Európai Parlament honlapja szerint a helyi asszisztenseknek nincs jogi státuszuk, így egy-egy képviselővel állnak szerződésben, tehát leginkább személyes tanácsadóként lehet őket titulálni. Azt is közölték, hogy

Kustánczi egyik közösségi médiás felületén sem tünteti fel, hogy politikai munkát végez.

Mint ismert, még szeptemberben Donáth Anna pártja, a Momentum Tóth Richárdot, a 24.hu és a szintén baloldali HVG korábbi újságíróját nevezte ki kommunikációs igazgatójának. Tóth Richárd 2020-ban egy Stumpf Istvánnal készült, „Orbán Viktor is megöregedett, fogytán az energiája” című beszélgetésért érdemelte ki a Földes Anna interjú-díjat – emlékeztettek.

Borítókép: Kustánczi Norbert (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.